Clubgebouw gerenoveerd.

Maandag, 1 januari 2018

Wij wensen al onze leden een gelukkig en visrijk 2018 toe !!
Met plezier kunnen wij onze leden in 2018 ontvangen in ons volledig gerenoveerde clubgebouw.
Na een aantal maanden flink aanpakken door een team van enthousiaste vrijwilligers is het vernieuwde clubgebouw een feit.
Ons gebouw voldeed na ruim 40 jaar niet meer aan de eisen van deze tijd en was toe aan een grondige renovatie. Diverse ruimtes zijn gestript en volledig opnieuw ingericht. Het resultaat mag er dan ook zijn.
De reacties over de “metamorfose” zijn uitsluitend positief. Wij kunnen onze vrijwilligers dan ook niet genoeg bedanken voor hun enorme inzet en vertrouwen erop dat we weer vele jaren kunnen genieten van ons vernieuwde clubgebouw.
Vanaf maandag 8 januari 2018 verwelkomen wij u graag in ons "nieuwe" clubgebouw.