Jeugdlidmaatschap 2020

Voor wie?

Het Jeugdlidmaatschap is voor leden die op 1 januari van het betreffende lidmaatschapsjaar 13 jaar of jonger zijn.

Wat kost het?

De kosten voor een jeugdlidmaatschap bedragen € 23,25

De kosten zijn als volgt opgebouwd:
. afdracht Sportvisserij Nederland inclusief VISpas:
. afdracht Federatie Zuid West Nederland
. contributie De Baroniesche Hengelaars voor 1 kalenderjaar van 1 januari t/m 31 december
. inschrijfgeld € 5,00 (eenmalig voor nieuwe leden)

Wat ontvang ik?

. twee maandelijks het jeugdmagazine Stekkie.
. informatie over de landelijke + federatieve lijsten via www.visplanner.nl
. een lijst van viswateren van De Baroniesche Hengelaars inclusief:
                            * een lijst van viswateren De Ruischvoorn uit Tilburg
                            * een lijst van viswateren van de Federatie Terheijden

Waar mag ik vissen?

. in de wateren die voorkomen in de landelijke en federatieve lijsten van viswateren.
. in de wateren van De Baroniesche Hengelaars.
. in diverse wateren van De Ruischvoorn te Tilburg.
. in diverse wateren van de Federatie Terheijden.

Aanvullende opties

Als lid van onze vereniging kun je tegen een gereduceerd tarief een abonnement nemen op het Visblad.

Tip

Als je lid bent van meerdere aangesloten verenigingen betaal je het 1e jaar misschien meerdere malen de landelijke afdracht.
Je hebt dan alleen het 1e jaar recht op een teruggave. Het 2e jaar zal de landelijke afdracht automatisch in mindering worden gebracht op je lidmaatschapskosten. Klik hier voor info en teruggave.

Hoe kan ik lid worden ?

OVERLEG NU EERST EVEN MET JE OUDERS VOOR DAT JE VERDER GAAT !

Weet je welke vispas je nodig hebt dan kun je direct bij ons online bestellen.

voordelen:
. deze dienst is 24 uur per dag beschikbaar
. direct betalen met Ideal, Mastercard, Visa, Bancontact, Sofort, Paypal en giropay.
. direct vissen

Klik hier om direct lid te worden.

Wil je graag persoonlijk lid worden?

Je bent dan tijdens openingstijden welkom op ons kantoor of bij een van onze wederverkopers.