Koningsvissen

Wordt jij onze KONING?

Informatie
Tijdens onze jaarlijkse wedstrijd Koningsvissen wordt er weer gevist om het  kampioenschap van onze vereniging.
Wedstrijdatum
Zaterdag 29 juni 2019
Voor wie Alle seniorleden vanaf 14 jaar
Wedstrijdwater
Hoge Vucht
 09.00 tot 13.00 uur
Wedstrijdwater
De nummers 1 t/m 3  ontvangen geldprijs van resp. 75,50,25 euro
Naast de geldprijzen is er ook nog een loterij waarbij iedere deelnemer een prijsje kan winnen.Het aantal prijzen is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Organisatie Activiteitencommissie

Info inschrijven
In schrijven kan via J.P. Schot:
Per email: djjp@outlook.com of telefonisch (na 18.00u): 0655723454
Inschrrijfgeld  € 5,00
Uiterste datum inschrijving
26 juni 2019

Wedstrijddag

Nummers afhalen
Je deelnemerskaart en plaatsnummer kun je op vertoon van geldig lidmaatschapsbewijs afhalen op de wedstrijddag tussen 07.00 en 7.30 u in ons verenigingskantoor.
Bijzonderheden

Het voeren is toegestaan met maximum van 1 liter droog voer.
Er mag uitsluitend met casters,maden en pieren worden bijgevoerd.
Het gebruik van een katapult is verboden.
Verse de vase is zowel als aas en als voer verboden.
Er wordt gevist met de vaste stok maximale lengte 11,5 meter.
Er wordt eventueel gevist in vakken. Het wedstrijdparcours en de eventuele vakindeling worden bij het afhalen van de plaatsnummers bekend gemaakt.
Controleurs zijn herkenbaar aan hun kleding van DBH.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking zal zo spoedig mogelijk na de wedstrijd worden gehouden in verenigingskantoor. De uitslag zal bekend gemaakt worden en onze Koning zal worden gehuldigd.
Je plaatsnummer is tevens het lotnummer waarmee je deel neemt aan onze loterijprijzen.
Alle prijzen dienen persoonlijk in ontvangst te worden genomen dus je dient tijdig aanwezig te zijn.